Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

Sta. Joaquima de Vedruna, 10

43002 Tarragona

977 21 79 79

[email protected]

Menjador

EL MENJADOR, UN ESPAI EDUCATIU MÉS

Al Vedruna Sagrat Cor, considerem el menjador un espai educatiu fonamental on els nostres alumnes no només gaudeixen d’una alimentació saludable, sinó que també aprenen valors essencials i hàbits que els acompanyaran tota la vida. Gestionat per l’empresa Aramark, el servei de menjador és una part integral de la nostra proposta educativa, oferint qualitat i coherència pedagògica en un entorn segur i acollidor.

A més de promoure una alimentació equilibrada, els nens aprenen la importància de la higiene personal. Disposem d’un espai especialment habilitat on els alumnes poden desar el raspall de dents i netejar-los després de cada àpat, fomentant així la responsabilitat i la cura personal des de ben petits.

Menús variats i adaptats a cada etapa educativa

Entenem que les necessitats nutricionals varien segons l’edat, per això oferim menús equilibrats, variats i adaptats a cada etapa educativa. Els menús estan dissenyats per una nutricionista i s’elaboren diàriament a la nostra cuina pròpia, garantint que cada alumne rebi els nutrients necessaris per al seu creixement i benestar. A més, el distintiu de la Marca Cuina Catalana assegura que molts dels plats que oferim estan arrelats a la nostra tradició culinària, utilitzant productes de proximitat i de temporada.

Activitats durant l’hora del menjador

En dies concrets, organitzem activitats dirigides que ajuden els alumnes a desenvolupar hàbits saludables, treballar en equip i reforçar valors com la cooperació i el respecte. Aquestes activitats converteixen l’hora del dinar en una oportunitat més per a l’aprenentatge, tot fent que els nens es diverteixin i es relacionin en un entorn segur i educatiu.

El Vedruna Sagrat Cor va rebre l’any 2023 el distintiu de Cuina Catalana de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica.

Ens enorgulleix anunciar que hem rebut el distintiu de la Marca Cuina Catalana, un segell que garanteix que els nostres menús incorporen un elevat nombre de plats de la cuina catalana tradicional i actual, amb receptes del patrimoni culinari català.

A més, aquest distintiu premia l’ús de productes de proximitat i de temporada, contribuint així a la preservació dels productes autòctons. Aquesta distinció, atorgada per la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, és un reconeixement al nostre compromís amb la cultura i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Projecte Fam 0

La proposta de valor del menjador

El nostre compromís social es reflecteix en projectes solidaris com el “Projecte Fam 0”, en col·laboració amb el Menjador Social de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona.

Cada dia, gràcies a la col·laboració del col·legi, entreguem sopars calents preparats amb els dinars sobrants de l’escola. Aquest projecte garanteix que aliments nutritius i variats, que d’altra manera es desaprofitarien, arribin a persones amb necessitats greus a la Part Alta de la Ciutat.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website